Opnieuw een stilte-oefening

De zomer is begonnen! Een boeiende zalige tijd!
Een goede tijd ook om volop te genieten van deugddoende stiltemomenten.
GrenzenbewegenLeuven geeft je de kans om samen te oefenen. Morgen, 28 juni is de laatste donderdag van de maand. We komen opnieuw samen in het Damiaancentrum te Leuven om 20 uur. (Sint-Antoniusberg 5). Iedereen, jong en minder jong, uit diverse levensbeschouwingen is van harte welkom.
Deelname is helemaal gratis.
Eén van de deelnemers getuigde: “Zoals we telkens weer ervaren raakt het gebeuren een “gemeenzame” snaar, ook bij mensen die elkaar voor het eerst “ont-moeten”. We worden er telkens weer door getroffen dat we, als we nader komen tot de “kern der dingen die niet overgaan”, een waarde herkennen waarop we “samen” kunnen verder bouwen.
Meer info nodig? Meer info: patrick.bruggeman@demens.nu.