Vredesviering op zaterdag 29 september

Zwaarden omsmeden tot ploegscharen

Op zaterdag 29 september om 19 uur, werken vrijwilligers van grenzenbewegenLeuven mee aan een vredesviering in de Vredeskerk van de St Michielsparochie (Naamsestraat Leuven). Iedereen is van harte welkom!
Aan vrede werken, doet grenzen bewegen. Of zoals Pax Christi het formuleert tijdens de 29 ste Vlaamse vredesweek “Waar je ook woont, vandaan komt of terechtkomt: iedereen wil een plek waar hij zich thuis kan voelen. Thuis is waar je veilig bent, waar je je geborgen voelt, waar je je eigen zin kan doen, waar je op adem kan komen. Het ontbreken van zo’n plek zorgt voor onrust en frustratie.”
Na de viering is er tijd en ruimte om te oefenen in kleine “vredesgesprekken”.
Meer info? grenzenbewegenleuven@gmail.com

Dove of Peace